Van de redactie van het Kerkblad Geandewei
De Geandewei Editie Drachten is een afspiegeling van de overgang van de wijkgemeentes van Drachten naar Eén Protestantse Gemeente van Drachten. In deze transitieperiode bestaan delen van wijkkerkenraden en commissies en de centrale kerkenraad met werkgroepen nog naast elkaar.
Dat betekent dat er nog informatie komt uit de ‘Oude organisatie’ en uit de ‘Nieuwe organisatie’. De informatie uit de ‘Oude organisatie’ wordt genoemd bij de pastorale deelgebieden, de informatie uit de ‘Nieuwe organisatie’ bij de werkgroepen en de Centrale kerkenraad in de rubriek PGDrachten bestuurlijk
Bij de nieuwe rubrieken vindt u een ‘Toelichting bij deze rubriek’.
De redactie Geandewei Editie Drachten

Aanpassing Geandewei
Door de aanpassing van de bestuurlijke structuur van de Protestantse Gemeente van Drachten zullen op termijn een aantal wijzigingen in de presentatie van de rubrieken van de PGDrachten worden doorgevoerd. Deze veranderingen worden overlegd met de werkgroep PR&Communicatie en de Algemene Kerkenraad.
Redactie Geandewei Editie Drachten

Aanlevering kopij
De volgende Geandewei verschijnt donderdag 18 maart 2021
Inleveren kopij voor maandag 09.00 uur daaraan voorafgaand op de onderstaande e-mailadressen.
Als u twijfelt over het juiste e-mailadres kies dan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De Redactievergadering is op maandag 4 januari 13:00 uur.

• Aanleveren als bijlage (in Word) per mail, Lettertype Arial 10 punten.
• Foto’s apart aanleveren als .jpg file. In tekst aangeven waar de foto bij hoort.
• U kunt ook een YouTube link meesturen. Houd hierbij rekening met de privacy en licentie-regels.
• Indien u een bericht wenst te herhalen dient u dit opnieuw in te sturen.
• Teksten graag zo compact mogelijk houden.

Heeft u geen mogelijkheid om de kopij per mail aan te leveren, dan uiterlijk vrijdag voor de inleverdatum inleveren bij uw wijkscriba. Berichten die niet onder één van de wijken vallen, en die geschreven of getypt aangeleverd worden, moeten ook op de vrijdag vóór inleverdatum aangeleverd worden bij de heer R. van der Wal, De Kamperfoelie 4, 9203 LT Drachten, T: (0512) 52 59 98.

De redactie behoudt zich het recht voor ingeleverde kopij in te korten of niet te plaatsen.
In Geandewei worden geen gedichten geplaatst.
De redactie editie Drachten

De nieuwe e-mailadressen voor Geandewei zijn:

Redactiesamenstelling
Dhr. C. de Haan, T: (0512) 51 08 68;
Dhr. K. van der Linde, T: (0512) 52 41 98;
Dhr. J.F. van der Veen, T: (0512) 51 58 97;
Dhr. M. Visser, T: (0512) 52 60 57

Verschijningsdatums Geandewei 2021 Editie Drachten

Nr. Red. vergadering Verschijning Bijzonderheden
8 12 april 15 april